Κρασιά Santor Πελοπόννησος - Παραδοσιακή Οινοποίηση | Σανταμεριάνα, Μαυροδάφνη, Ροδίτης Αλεπού, « αγιωργήτικο
(Κλικ: 950;προσθήκη ιστοσελίδας: Apr 25, 2014, αγιωργήτικο)
Το βασικότερο πράγμα στην δημιουργία καλό κρασιού είναι η πρώτη ύλη, δηλαδή τα σταφύλια. Τα σταφύλια πρέπει να είναι μικρής παραγωγικότητας και σε ορεινό επίπεδο με φτωχά εδάφη, μεγαλύτερο των 500 μέτρων με σκοπό να δημιουργούνται καλύτερα αρώματα στ
παραδοσιακη οινοποιηση αρωματικο κρασι σανταμεριανα ροδιτης ροδιτης αγιωργητικο λευκη οινοποιηση ερυθρη οινοποιηση αμπελωνας κοκκινο κρασι
santorwines.gr